7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet handler foreslår nu til dags mange forskellige muligheder for fragt. En der er meget almindelig er i dag udleveringssteder, og så henter du bare de købte varer når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig temmelig let gængelig, og ofte også den prisbilligste fragtmetode.

Fragtperioden kan vise sig at være vældig relevant såfremt du har behov for dine nye produkter med det samme, og af den grund er det uden tvivl meningsfuldt at du ser den forventede leveringstid på den pågældende vare.

Adskillige internet varehuse garanterer dag-til-dag fragt på en række varer, men som ikke desto mindre antager at handlen gemmenføres tidligere end et givent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varen klargjort inden lagerpersonalet får fri.

Flere outlets på nettet frembyder fragt uden betaling, men tit under forudsætning af at man shopper for et fastslået beløb. Desuden må man udvælge den mest prisbevidste fragtmulighed, som i mange tilfælde – hvad end man opholder sig i København, Skanderborg eller Slangerup – er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Levering til hvor du bor eller til når du er på job

Det er i dag særligt problemfrit for købere at sammenholde priser fra flere internet webshops på Kriminalforsorg og for det har masser af online outlets været tvunget til at mindske salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til børn og babyer, samt også til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange frembyde portofri fragt.

Det kan dog trods alt vise sig rentabelt at prøve nogle online shops efter tilbud forinden du køber, således at du er sikker på at antage den prisbilligste pris.

Du skal dog være omhyggelig med, at hvis en e-forretning forhandler en vare til en salgspris der kan virke utopisk lav, kan det ofte være en varsel om en uoprigtig webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i et lovbud, som passer på køberen overfor uærlige internet handler.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.

Trustpilot fremskaffer visse gode muligheder

Før folk shopper hos en netbutik kan man de facto have øje for forhandlerens forretningsaftale, men det er undertiden ikke videre spændende.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en sikkerhed for at e-forhandleren respekterer de danske retningslinjer, og at webshoppen nu og da kigges til af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Det er en rigtig god lejlighed til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for dilemmaer ved dit køb.

Foruden dette kan det være til hjælp at du er påpasselig med de mest vitale vedtægter der kan influere på transaktionen, som eksempelvis den returret webshoppen kører med. På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen, uafhængig om du efterspørger produkter til en dreng eller pige.

En hel del e-firmaer yder gebyrfri levering

Trustpilot frembyder helt ærlige løsninger til at inspicere flere andre brugeres synspunkter og af den grund er det godt, at du gennemgår online butikkens vurderinger før du handler.

Facebook yder endvidere evigt fine genveje til at få en idé om online forhandlerens pålidelighed. Her ser vi endda internet forhandlere hvor du kan afgive en kritik af købsoplevelsen, hvilket ydermere må tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

Vores side er reklamefinansieret. Vi arbejder sammen med en lang række online shops i Danmark da vi formidler deres tilbud, og tager provision såfremt en bruger fra vores website laver et indkøb.

Oplysninger om varer og online outlets ajourføres løbende, men vi påtager os ikke ansvaret for justeringer der potentielt er implementeret siden nyligste opdatering af sidens data.