7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del butikker på nettet giver i øjeblikket et bredt udvalg af leveringsformer. En af favoritterne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de købte varer når du har mulighed for det. Denne er nemlig i høj grad smertefri, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige løsning til levering.

Du kan endvidere planlægge at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver i mange tilfælde en lille smule dyrere, men også yderst problemfri. Den billigste type af levering er dog selv at hente ordren, men det betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til netbutikkens bopæl.

Temmelig mange e-shops annoncerer levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, som alligevel beroer på at bestillingen laves forud for et bestemt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ekspederet inden lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte butikker på nettet byder på gratis fragt, men for det meste er det under forudsætning af at der bestilles for et præcist beløb. Ellers kan du snuppe den prisbilligste leveringsmåde, som tit – uden hensyn til om man opholder sig tæt på København, Nakskov eller Hørning – vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted.

Online indkøb vækster kraftigt

Det har vist sig at være ultra enkelt for alle at finde information om priser fra flere netbutikker og følgelig har flertallet af internet forhandlere været tvunget til at reducere udsalgspriserne på mange af deres produkter – til juniorer, samt også til voksne – markant, og endda nogle gange sikre gratis fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være nyttigt at kigge forbi nogle online selskaber efter udsalg inden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.

Du må dog være så påvagt, at såfremt en forretning på nettet reklamerer en vare til salg for en pris der er himmelråbende overkommelig, kunne det for det meste være et signal om en fup internet handler. Kortkøb er imidlertid dækket ind under en foranstaltning, som støtter os overfor uægte butikker på nettet.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere pengene over en længere periode.

Inden nogen shopper i en internet handler kunne man sådan set sætte sig ind i dens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke videre interessant.

En anden mulighed kan være at bemærke hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er et tegn på at internet forretningen opretholder dansk lovgivning, foruden at internet shoppen en gang i mellem føres tilsyn med af fagmænd som har indsigt i de gældende regulativer. Dette er desuden en god lejlighed til en håndsrækning, hvis du bliver udsat for problemer med din handel. Her finder du mere information.

Ydermere kan det være til hjælp at man er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen, fx den returrettighed hjemmesiden tilsikrer. I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man permanent bibeholder sin købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bevidne sit køb, uanset om du er på shopping til en dame eller herre.

Bemærk om online virksomheden er medlem af e-mærket

Trustpilot indebærer altid gavnlige muligheder for at gennemrode en længere række forhenværende kunders anmeldelser og derved anbefales det, at du kigger nærmere på e-firmaets bedømmelser forinden du shopper.

Facebook frembyder endvidere sådan set gode muligheder for at få indblik i e-firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk internet foretagender som giver folk mulighed for at notere en omtale af deres køb, som tilmed bør anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside er annoncefinansieret. Vi har aftaler med utallige netbutikker eftersom vi præsenterer virksomhedernes tilbud, og indkasserer godtgørelse under forudsætning af at den besøgende vi sender videre fuldfører en handel.