7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige online butikker frembyder nu om stunder et stort udvalg af metoder til levering. En af favoritterne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er jo rigtig overkommelig, og typisk desuden den billigste fragttype.

Leveringshastigheden er selvfølgelig super vigtig i tilfælde af at du har brug for din ordre om kort tid, så herved er det ganske passende at du kontrollerer tidshorisonten for levering for den vedkommende vare.

En hel del online forretninger lover levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, som imidlertid er betinget af at ordren laves forud for et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varerne ekspederet før logistikpersonalet holder fyraften.

Visse internet foretagender yder levering uden omkostninger, men i reglen afkræver det at du aftager for en konkret pris. Desuden skulle man foretrække den mest betalelige type af levering, hvilket mange gange – uden hensyn til om du befinder sig ved Roskilde, Farum eller Grindsted – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Trustpilot fører til super fine muligheder

Det er jo efterhånden ret så ligetil for alle og enhver at finde information om priser hos forskellige netbutikker og derfor har de fleste e-firmaer fundet det nødvendigt at presse prisniveauet på deres produkter – til juniorer, og ligeså til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange garantere gratis levering.

Det kan alligevel blive udbytterigt at prøve nogle forskellige netshops efter rabat forud for at du køber, sådan at man er sikret at modtage den bedste pris.

Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil dække omkostningerne af flere omgange.

Forinden nogen køber i en internet virksomhed behøver man for at være på den sikre side gennemse e-butikkens forretningsvilkår, dog er det mange gange en omfattende opgave.

En anden løsning kunne måske være at finde ud af om e-shoppen er e-mærke godkendt, som generelt er en påvisning af at e-butikken følger de gældende danske regler, tillige med at internet firmaet fra tid til anden kontrolleres af fagfolk som har meget erfaring med vilkårene. Desuden tilbydes du anledning til en håndsrækning, når du får vanskeligheder i processen med din ordre. Link til mere information.

Ligeså er det klogt at køberen er klar over de fundamentale forhold der kan have indvirkning på handlen, for eksempel den byttepolitik e-butikken anvender. Derfor er det tillige vigtigt, at man altid gemmer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne bevidne sit køb, om du leder efter et produkt til en voksen eller et barn.

Handel via nettet sker på tablets

Trustpilot forærer dig uden sammenligning udmærkede chancer for at kigge nærmere på ret mange andre brugeres reflektioner og på grund af dette er det prisværdigt, at du vurderer e-forretningens vurderinger forud for at du køber.

Facebook yder på samme måde forholdsvis fordelagtige muligheder for at få indblik i online forretningens troværdighed. Foruden det ser vi endda internet virksomheder hvor det er muligt at offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed må tages i brug til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har aftaler med et hav af webshops derved at vi promoverer butikkernes tilbud, og får provision hvis vores brugere udfører et indkøb.